header banner
Default

Koin Bülteni: Gemini İflastan Önce 282 Milyon Dolarlık Kripto Para Çekimi!


Table of Contents

    ABD’li popüler kripto para borsası Gemini, iflas eden kripto para platformu Genesis’den çökmeden birkaç ay önce 282 milyon dolarlık kripto para çekti.

    New York Post tarafından 27 Eylül günü sunulan ve anonim bir kaynağa dayandırılan haber, Gemini ve Genesis arasındaki tartışmaların farklı bir boyutunu ortaya koydu. Haberde, Gemini’nin, Digital Currency Group’a (DCG) ait Genesis iflas etmeden önce 282 milyon dolarını kurtardığına yer verildi.

    Anonim kaynak tarafından sunulan belgelere göre Gemini tarafından para çekim işlemi 2022 yılının Ağustos ayında gerçekleşti. Çekilen 282 milyon dolarlık varlığın içerisinde 3.120 Bitcoin (BTC), 142 milyon dolarlık Gemini Dollar (GUSD), 18.060 Ethereum (ETH) ve 49,6 milyondan fazla Dogecoin (DOGE) yer aldı.

    Anonim kaynak, çekilen 282 milyon dolarlık fonun Gemini Earn müşterilerinin varlıklarını bir an önce kullanabilmelerini sağlamak adına geçici bir rezerv oluşturmayı amaçladığını ifade etti. Ayrıca söz konusu fonların hiçbirinin Tyler veya Cameron Winklevoss’a yönlendirilmediğini vurguladı.

    Geçtiğimiz yıl kripto para piyasasında yaşanan zincirleme iflaslardan etkilenen DCG yönetimindeki Genesis, müşterileri için para çekim işlerini tamamen durdurmuş ve ardından iflas başvurusunda bulunmuştu. Gemini yaşanan gelişmelerin ardından DCG ve Barry Silbert’a dava açmış ve 1,1 milyar dolarlık talepte bulunmuştu.

    Son olarak Digital Currency Group, Genesis’in iflas işlemlerinin bir parçası olarak sunulan bir anlaşma ile Gemini Earn kullanıcılarına %95-110 oranında bir geri ödeme planı teklif etmişti.

    Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

    Sources


    Article information

    Author: Ryan Berry

    Last Updated: 1698417122

    Views: 726

    Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Ryan Berry

    Birthday: 1976-11-06

    Address: 71146 Curtis Forks, New Robertmouth, TN 84718

    Phone: +4101753352224436

    Job: Computer Programmer

    Hobby: Fishing, Wildlife Photography, Wine Tasting, Cross-Stitching, Billiards, Tennis, Knitting

    Introduction: My name is Ryan Berry, I am a Adventurous, proficient, vibrant, resolved, talented, brilliant, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.