header banner
Default

Senetle Araba Almak Mümkün Mü?


Table of Contents

    Günümüz ekonomik koşullarında araç almak gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Bu anlamda araç almak isteyip ekonomik nedenlerden dolayı çekinenler senetle araba almak mümkün mü gibi sorular soruyor. Eskiden araba ya da herhangi bir ev eşyası almak için insanlar kredi çekmek ya da kredi kartı kullanmak zorunda kalıyordu. Birarabam ise insanlara kredisiz, senetle araba sahibi olmanın yolunu açıyor. Üstelik Birarabam senetle araba almak için başvurmak da oldukça kolay.

    Senetle Nasıl Araç Sahibi Olunur?

    Birarabam’ın en güzel özelliklerinden bir tanesi finansman planını kişinin gelirine göre ayarlaması. Bu sayede kişi kendisini zora sokmadan, rahat bir şekilde taksitlerini ödeyebiliyor. Araba almak için banka kredisine başvurmak elbette mümkün ancak günümüz koşullarına banka kredisi faizleri düşünüldüğünde ve ödeme planlarının standart olması sebebiyle her bakımdan zorlanmak mümkün olabilir. Birarabam bankaların bu standart politikalarının üzerine çıkarak kişilerin kendi ödeyebilecekleri bir plan yapmalarına olanak tanır. Bu sayede hemen herkes rahatlıkla araç sahibi olabilir. 

    Birarabam’dan senetle araba almak için bireysel ve grup finansman seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede gelir seviyenize en uygun ödeme seçenekleri ile rahatlıkla araba sahibi olabilirsiniz. Birarabam’da hangi ödeme planı tercih edilirse edilsin ülkenin dört bir yanından araç alınabilir. Bu anlamda hem sıfır hem de ikinci el araç isteğe göre alınabilir.

    Sizlere sunulan en büyük avantajlardan bir tanesi ise peşinat ödediğinizde ya da ara ödeme yapmak isterseniz taksitleri vaktinden çok daha erken bitirme şansına da sahipsiniz. Bu tamamen sizin kendi gelir ve ödeme planınıza kalmış bir durumdur.

    Senetle Araba Alma Avantajlarından Yararlanın

    Bankadan taşıt kredisine başvurduğunuzda peşinat zorunluluğu, dosya masrafı, ek giderler gibi pek çok masraf çıkacaktır. Bu da sizlerin araç almada sıkıntıya düşmenize neden olabilecektir. Birarabam’da senetle araba alarak bu sıkıntıların hiçbiri ile karşı karşıya gelmezsiniz. Faizsiz senetle araba almak için Birarabam’ın finansman departmanı ile görüşmeniz yeterli olacaktır.

    Birarabam’da sizden istenen tek şey sizin belirlediğiniz ödeme planına uymanızdır. Aksi hal herhangi bir sorunla karşılamak gibi urum olmayacaktır. Senetle araba aldığınız takdirde faiz ya da ek masraflara boğulmak zorunda kalmazsınız. Vade farkı gibi durumlarla güç uruma düşmezsiniz. En güzeli peşinat ya da ara ödeme gibi zorunlulukların olmamasıdır. Eğer yapmak isterseniz de taksitleri çok daha erken bitirme şansı elde edebilirsiniz.

    Senetle araba al diyerek sizleri araç sahibi yapan Birarabam iki finansman planı sizlere sunar. Bireysel finansman planı ve grup finansmanı planı sizlere bütçeniz doğrultusunda bir ödeme planı oluşturuyor. Üstelik bunun için belirli bir şehirde olmanıza da gerek yok. Türkiye’nin dört bir yanından istediğiniz sıfır ya da ikinci el araca sahip olabiliyorsunuz.

    İnsanları araba alırken en zor duruma sokan şeylerden bir tanesi de peşinat ödemeleridir. Peşin ödemeler için yıllarca para biriktirmek zorunda kalan insanlar oluyor. Birarabam’da bu peşinat söz konusu olmuyor ve bu da insanlara araç sahibi olmak için büyük fırsat doğuruyor. Peşinatsız ödeme seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Birarabam’da her bütçeye uygun bir seçenek söz konusu olduğundan acaba benim bütçem buna yeter mi diye düşünmenize de gerek kalmıyor.

    Birarabam’la Araba Almak Bu Kadar Kolay!

    Eğer az da olsa bir birikimim var ben bu birikimle araç almaya girmek istiyorum derseniz ön ödemeli finansman planından faydalanarak çok aha hızlı bir şekilde taksitlerinizi bitirmeniz olanaklı hal gelebiliyor. Eğer peşinatsız araç finansman tasarruf planını da seçebilir ve ödemeleri kendiniz belirleyebilirsiniz.

    Birarabam senetle araba alma seçenekleri içerisinde finansman planları bulunmaktadır. İki ayrı finansman alternatifinden birini seçerek dilediğiniz aracı rahatlıkla alabilirsiniz. Birarabam senetle araba almayı mümkün hale getirerek her kesimden insanın rahatlıkla araç sahibi olmasına katkı sağlıyor. Üstelik uygun vade ve taksitlerde, faizsiz bir şekilde hayallerdeki araçlara kavuşmak mümkün olabiliyor.

    Senetle araba almak için yapmanız gereken tek şey Birarabam şubelerinden bir tanesi ile iletişime geçmek olacak. Birarabam araç finansmanından senetle araç alma hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Birarabam şubelerine direkt başvurabileceğiniz gibi 444 23 53 numaralı telefonu arayarak da gerekli bilgileri alabilirsiniz. Hayalinizdeki aracın bedeli ne olursa olsun Birarabam ile sahip olmak mümkün.

    .

    Sources


    Article information

    Author: Brian Sanders

    Last Updated: 1700067961

    Views: 928

    Rating: 4.6 / 5 (71 voted)

    Reviews: 93% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Brian Sanders

    Birthday: 1938-03-05

    Address: 04910 Jesus Mount, Angelaport, WI 19765

    Phone: +4207232561271006

    Job: Translator

    Hobby: Hiking, Horseback Riding, Stamp Collecting, Aquarium Keeping, Arduino, Gardening, Swimming

    Introduction: My name is Brian Sanders, I am a bold, enterprising, skilled, multicolored, accomplished, frank, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.