header banner
Default

Popular analist: Binance permite listarea acestor 35 altcoins! Cryptocoin com


  1. Haberler
  2. Haberler

yayınlandı güncellendi

168

Popüler Analist: Bu 35 Altcoin Binance'de Listelenebilir!

Popüler Analist: Bu 35 Altcoin Binance'de Listelenebilir!

Kripto para piyasasında bir borsanın listesine girmek ilgili altcoin projesi için önemli bir kilometre taşıdır. Özellikle de bu borsa, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ise. Türk kripto para dünyasından tanınmış bir kripto fenomeni bir liste paylaştı. Fenomen, bu altcoin’lerin Binance’ın listesine girme şansı olduğunu ileri sürdü.

Kripto fenomeni: Bu 35 altcoin Binance listesine girebilir!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Türkiye kripto dünyasında önemli bir yere sahip. Kripto yatırımcılarının yakından takip ettiği General2024x takma adlı bir Türk kripto fenomeni, Twitter hesabından bir sonraki boğa koşusu sırasında, dev kripto para borsası Binance’ın listesine girme şansı olduğunu ileri sürdüğü bir liste paylaştı. Fenomen’in paylaştığı listede 35 altcoin yer alıyor. Bunlar arasında, Türk kripto yatırımcılarının sepetlerinde yer verdikleri CEEK, RACA ve ATLAS gibi bazı altcoin’ler dikkatleri çekiyor.

Aşağıdaki coinlerden Binance'ta listelelen olabilir

CEEK VR-CEEK
RACA
Vinu
SIS
Elon
DAO Maker
LADYS
Looks
Babydoge
Mong
BOSON
TURBO
Velo
WOJAK
CRO
Starlink-STARL
STRM
CQT
EFI
Ham
XRD
SPA
CSPR
SDAO
DeFiChain-DFI
Telos-TLOS
AKT
Volt
ZBC
Blur
FITFI
Huobi Token
Klever-KLV
XCN
Atlas

— General-2023-2024 (@General2024x) July 21, 2023

General2024x’ın paylaştığı liste bir hayli kalabalık. Ancak, meme coin’leri LADYS, Elon ve Babydoge da listeye girmeyi başarıyor. Listenin tamamında ise CEEK, RACA, VINU, SIS, ELON, DAO, LADYS, LOOKS, BABYDOGE, MONG, BOSON, TURBO, VELO, WOJAK, CRO, STARL, STRM, CQT, EFI, HAM, XRD, SPA, CSPR, SDAO, DFI, TLOS, AKT, VOLT, ZBC, BLUR, FITFI, HT, KLV, XCN ve ATLAS kendine yer buluyor.

Bununla birlikte, General2024x’ün listesinin tamamen bir tahminden ibaret olduğunu belirtmek gerekiyor. Çünkü Fenomen, bu altcoin’lerin neden Binance listesine gireceğine dair bir açıklama yapmıyor. Dahası, dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’ın listeleme kriterleri oldukça katı. Belirlediği kriterleri taşımayan projeleri listelemiyor. Bu yüzden, General2024x’ün listesini bir temenni olarak okumak daha mantıklı geliyor.

Altcoin

Bu hafta bu önemli kripto piyasası hareketlerini kaçırmayın

VIDEO: Live Crypto Pump 🚀 $6000 just in 5 minutes | Binance Futures #Trading #viral
Mak Crypto Signals

Bitcoin fiyatı, yaklaşan çeşitli makroekonomik olaylar nedeniyle önümüzdeki günlerde bir dalgalanma dalgası mümkün. Şu anda, lider kripto para, son zamanlarda uzun süreli yatay hareketin bir sonucu olarak bir ‘volatilite squeeze’ geçiriyor. Tarihi veriler, bu sıkışmaları genellikle yükseliş momentumunun takip ettiğini gösteriyor. İlginç bir şekilde, yaklaşmakta olan birkaç olay, küresel kripto para piyasası üzerinde hareketlendirici olma potansiyelin sahip.

Bitcoin için işlem hacimleri, 15 Temmuz 2023’ten bu yana önemli bir düşüş yaşadı. Önceki günlerde 20 milyar dolar olan günlük hacim 8,01 milyar dolar oldu. Bu nedenle, Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) 26 Temmuz 2023 tarihli toplantısının, Bitcoin fiyatı için bir dalgalanma döngüsü başlatması olası. Buna önceki ABD Fed toplantılarında da bir çok kez tanık olduk. Yatırımcılar, Fed Başkanı Jerome Powell’ın tahminlerine ilişkin mesajını yakından izliyor olacak.

ABD Başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü The Wolf Of All Streets ile bir röportaj yapacak. Burada Bitcoin hakkında uzun uzun konuşacak. Kısa bir süre önce, iktidara seçilmesi halinde ABD Dolarını Bitcoin ile destekleme sözü verdi. Ayrıca, kripto para birimini vergilerden muaf tutacağını vaat etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Popüler Analist: Bu 35 Altcoin Binance’de Listelenebilir!

# altcoin # Baby Doge Coin (BABYDOGE) # Ceek VR (CEEK) # kripto para # Raca (RACA) # Star Atlas (ATLAS)

Sources


Article information

Author: Justin Cross

Last Updated: 1699353483

Views: 1174

Rating: 4.7 / 5 (102 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Justin Cross

Birthday: 1958-03-15

Address: 9324 Stacy Islands, Kathystad, VT 33002

Phone: +3615564446200790

Job: Data Scientist

Hobby: Stargazing, Survival Skills, Playing Piano, Geocaching, Snowboarding, Camping, Horseback Riding

Introduction: My name is Justin Cross, I am a bold, rare, venturesome, lively, unyielding, clever, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.